Google Reader Bleg

Does anyone else have the problem that their Google reader occasionally just loads up a little more than the Google reader logo and then, while it proudly dispalays a sign against a dull yellow background saying “loading” it does anything but. It just sits there. This has happened intermittendly to me, and I’ve assumed it’s related to a poor connection to the net, but it’s happened consistently – I can’t get on at all now – despite the fact that I think my connection is fine (It is for everything else).

This entry was posted in Blegs, IT and Internet. Bookmark the permalink.
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
duncanriley
duncanriley
12 years ago

Not on first load, but every now and then when hitting a folder I hit something similar. Content doesn’t load, and you get the yellow loading. It’s not connection (well, I don’t think it is) as opposed to some sort of GReader bug. It tends to happen more then I’m quickly flicking between folders.

Felix
Felix
12 years ago

Occasionally it freezes trying to load an article, but don’t think it ever fails to load at the start… Sounds like browser re-install time? (if you have ruled out connection problems).

drp
drp
12 years ago

Yep. I had this problem with FF, switched to Chrome and no more problems.

Sam Lowry
Sam Lowry
12 years ago

I’ve not had this problem – I use FF 3.5.2/WinXP mostly. (And arrived at this article through Google Reader.)

Considering Google’s march towards benevolent AI overlord it’ll probably soon pop up the message “Didn’t you get the hint? Go outside for a walk in the fresh air. OMG look bunnies!”.